A világ egyik legszerethetőbb fotós versenye, a Comedy Wildlife Photography Awards ízelítőt mutatott azokból a pályamunkákból, amelyek az idei versenyre eddig beérkeztek. 

2015 óta évről évre meghirdetik a világ legviccesebb vadfotóinak versenyét, amelyet két természetfotós, Tom Sullam és Paul Joynson-Hicks alapított azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a vadon élő állatok védelmére és megmentésére. A fotósok a világ minden tájáról küldhetnek be olyan képeket, amelyeken az állatok játszanak, kacagnak, drámáznak, dilemmáznak, vagy éppen más érzelmeket fejeznek ki.

A Comedy Wildlife Photography Awards tavalyi döntőjébe két magyar versenyző is bejutott, ezek közül Kránicz Roland O sole mio című ürgefotója nyerte el a közönségdíjat, de egy másik magyar döntős, Scheeff Krisztina is dicséretben részesült, aki lundákat ábrázoló fotójával egész biztosan sokakat megnevettetett.

Az idei versenyre június 30-ig lehet még benyújtani a fotókat, de addig is mutatunk néhányat az eddig beérkezett legjobb pályaművek közül.

„Bald Eagle Gets A Surprise” – Arthur Trevino

 Comedy Wildlife Photography Awards

„ROFL” – Giovanni Querzani

 Comedy Wildlife Photography Awards

„Missed!” – Lea Scaddan

 Comedy Wildlife Photography Awards

„Quarantine Life” – Kevin Biskaborn

Comedy Wildlife Photography Awards

„Monday Morning Mood” – Andrew Mayes

„Sweet-Lips Are For Kissing” – Philipp Stahr

„Cranky hippo” – Rohin Bakshi

„Yoga Bittern” – KT Wong

„Houston We’ve Had A Problem” – Txema Garcia Laseca

„Yay – It’s Friday!” – Lucy Beveridge

„Happy” – Tom Svensson

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!