Keményen megtrollkodta a Hisense a Sony-t

A9G néven dob piacra a Hisense egy új OLED tévét, csak kár, hogy a Sony is így hívja a sajátját. Érik az újabb balhé?

A Hisense bejelentette, hogy egy új OLED tévével lép színre, ami magában egy tök király hír lenne. Az viszont már nem annyira faja, hogy A9G néven fut az új televízió. Mégpedig azért, mert a Sonynak már van egy OLED modellje, amelynek Európai verzióját is így hívják.


hisense Sony

Oké, a Hisense talán abban bízik, hogy így majd menőnek gondolják sokan az ő tévéjüket is, de ez az egész borzasztóan kicsinyesnek tűnik. Abban biztosak vagyunk, hogy a dolog nem véletlen, egy komoly cégnél ilyesmi nem fordulhat elő, hogy egy konkrét rivális termékének a nevét adja valaki a sajátjának. Nehéz elképzelni, hogy mondjuk a Ferrari Aventador néven dobna piacra egy új járgányt mondjuk.

hisense sony

Egyébként nem igazán értjük, hogy erre mi szükség van. A Hisense egy teljesen király cég, van egy csomó innovatív, saját fejlesztésű technológiájuk, termékük. Nem szorulnának rá az ilyen olcsó trükkökre. A Sony válaszára még kíváncsiak vagyunk, mert bár a japán cég már messze nem olyan erős a tévés szektorban, mint régen, azért szó sincs arról, hogy a fogatlan oroszlán bajszát húzkodnák éppen.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?