Június 20-án, apák napja alkalmából 60 perc ingyen belföldi beszélgetést, június 19-én,  a magyar-francia EB-meccs idejére pedig korlátlan adatforgalmat kínál a Telenor az ügyfeleknek. 

A vállalat az anyák napi akciójához hasonlóan most június 20-án, vasárnap, apák napján is 60 perc ingyen belföldi beszélgetést ad minden lakossági számlás és kártyás, valamint flottás csomaggal rendelkező lakossági ügyfelének. A kedvezmény június 14-től 20-án éjfélig aktiválható a MyTelenor alkalmazásban.

Emellett már előző este, június 19-én, szombaton a magyar-francia EB-meccs idején – 14.00-18.00 óráig – a forgalmazott adatforgalom nem csökkenti az adatkeretet belföldi lakossági számlás és kártyás, valamint flottás csomaggal rendelkező lakossági ügyfelek hangalapú és mobilinternet előfizetése esetén. Ez a kedvezmény szintén az applikációban érvényesíthető június 15-től egészen az ingyenes idősáv végéig.

A Telenor apák napja alkalmából egy új juttatást is bevezet a munkavállalóknak: gyermeke születését követően 4 hét fizetett távollétet vehet igénybe minden apa, a törvényileg biztosított öt napon felül. z igazolt távollét nem csak az apák, de az anyák számára is jár, amennyiben a gyermek születése után az édesapa veszi igénybe az állam által biztosított otthonlét lehetőségét.  fizetett távollétet egyedülálló szülők is igénybe vehetik – amennyiben nincsenek szülői szabadságon –, és ugyanúgy jár örökbefogadott gyermek esetén is. A bejelentés jól illeszkedik azokhoz a törekvésekhez, amelyeket a vállalat a munkatársai jól-létének növelése, a munka és a magánélet egyensúlyának megtartása érdekében hozott az elmúlt években.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!