messenger chattémák
Fotó: Adweek

A Messenger legújabb változatával új chattémák is bekerültek a kínálatba, amelyekkel egyedi kinézetűvé varázsolható a csevegés. 

Négy új téma jelent meg a Facebook Messengerben, amivel könnyen és egyszerűen feldobhatjuk a Messenger beszélgetéseket. Az első téma az Olivia Rodrigo nevet viseli, a második F9 (az új Halálos iramban filmre utal), a harmadik pedig a World Oceans Day, vagyis az Óceánok Világnapja. A negyedik, egyben utolsó új téma a Pride névre hallgat, tehát a melegek egyenjogúságát hivatott hirdetni.

messenger chattémák
Messenger chattémák Fotó: Facebook

Az új chattémákon túl két másik új funkciót is bejelentett a Facebook. Az egyik újítás a gyors válaszsáv lett, amely lehetővé teszi, hogy egy-egy fotóra vagy videóra azonnal reagáljunk. Tehát ha valaki küld nekünk mondjuk egy fotót, és mi megnyitjuk azt, akkor a kijelző alatt található gyors válaszsávval rögtön válaszolhatunk is rá.

messenger chattémák
Gyors válaszsáv Fotó: Facebook

A harmadik újítás pedig egy pénzküldési funkció, ám ez csak az Egyesült Államokban fog megjelenni. Ez az opció azokat a felhasználókat érinti, akik pénzt akarnak kérni vagy küldeni a Facebook Pay alkalmazással, amely ezentúl úgy is működni fog, ha valamelyik fél nincs közvetlen kapcsolatban az alkalmazással, tehát nincs Facebook-fiókja.

messenger chattémák
Facebook Pay szolgáltatás Fotó: Facebook

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!