Kiderült, mikor mutatkoznak be a Huawei legújabb csúcsmobiljai

Eddig csak tippelgetett mindenki, de most már végre hivatalosan is megvan a dátum, amikor a Huawei P50 szériáról végleg lehull a lepel. 

A Huawei P50 sorozat érkezéséről hónapok óta hallani lehet, és a kínai vállalat most végre úgy döntött, itt az idő, hogy hivatalos dátumot is kitűzzenek a hamarosan érkező csúcsmobilok bemutatására. Richard Yu, a Huawei vezérigazgatója a Weibon tette közzé a hivatalos bemutató dátumát: július 29 -én kínai idő szerint 19:30-kor (ez nálunk 13:30) mutatkozik be a P50 sorozat, tehát szerencsére nem kell már sokat várni a hivatalos leleplezésre.


Huawei P50
Fotó: Huawei

A korábbi információk szerint a P50 mellett P50 Pro és P50 Pro+ modell is várható, amelyek mindegyike a HarmonyOS 2.0-t támogatja majd. Azt beszélik, hogy az új zászlóhajós-család tagjai hatalmas és egyedi kameraérzékelővel érkeznek, ami közel sem lenne meglepő húzás, hiszen a P sorozatnál mindig is a képalkotás volt az egyik legfontosabb szempont. Mivel csupán szivárgásokról van szó, így érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket az információkat, ám azt biztosra vehetjük, hogy az amerikai szankciók miatt egyetlen új mobil sem kapja majd meg a Google támogatást.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?