Akciófilmbe illő támadással fosztották ki a pesti műszaki áruházat nagyon hülye rablók

Az Alza Róbert Károly körúti üzletének ajtaján törtek át, és másfél perc alatt 10 milliónyi értéket kapkodtak össze. Messzire jutottak a zsákmánnyal, de nem eléggé….

Ritkán látni olyan eseményeket Magyarországon, mint amit a Róbert Károly körúti Alza műszaki áruház biztonsági kamerája rögzített. Maszkos, felkészültnek látszó rablóbanda törte át a bolt ajtaját és kezdett villámfosztogatásba. Összesen másfél percet töltöttek a kereskedelmi egységben, és ez idő alatt nagyjából 10 millió forint értékű zsákmányt pakoltak össze.


alza rablás

Telefonok, laptopok, tabletek kerültek a gengszterek batyuiba, akik 90 másodperc után a bepattantak a verdáikba és eltűztek a környékről. Abba nem gondoltak bele ezek a nagyeszű bűnözők, hogy ezen termékek rendelkeznek GPS jeladóval, és vannak olyan masinák, amiket még kikapcsolt állapotban is meg lehet találni. Húztak már ki notebookot, sőt telefont is a Dunából célzott helyen keresgélve. Szóval hiába váltottak autót, ruhát, már el is kapták őket a román határ környékén a magyar és román rendvédelmi erők összehangolt akciójának révén.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?