Igazolást nyert az a kiszivárgott információ, miszerint a Rockstar Games elkészítette a remasterelt GTA trilógiát, melynek keretében három ikonikus játék tér vissza felújított formában. 

Igen régóta pletykálták már, hogy a Rockstar Games visszahozza néhány régi klasszikusát, és új köntösben, felújított grafikával és némi kibővített játékmenettel örvendezteti meg a rajongókat. Ugyan a Rockstar Games nem az a stúdió, amely sokat foglalkozik a korábbi játékok felújításával, most mégis sor kerül erre, ugyanis érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, melyben három legendás játék, a Grand Theft Auto III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas remastered verziója került egy csomagba.

A stúdió közlése szerint a felújított alkotások megtartják a régi játékok megjelenését, miközben továbbfejlesztett grafikát és kibővített, modern játékmenetet is kínálnak a játékosoknak. Bővebb információt egyelőre nem árult el a Rockstar, de hozzátették, hogy az elkövetkezendő hetekben további részleteket is nyilvánosságra hoznak a remasterekkel kapcsolatban, továbbá a héten a klasszikus alkotásokat is elkezdik eltávolítani a digitális áruházakból.

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition még idén érkezik PC-re, PS-re és Xbox konzolokra, 2022 első felében pedig a mobilos verziók jönnek iOS-re és androidra egyaránt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!