Samsung Odyssey Neo G8, a Gamer Álom: Jön a világ első 4K/240 Hz MiniLED monitora

A vállalat forradalmi, gigantikus felbontású, képfrissítési rátájú és fényerejű, MiniLED háttérvilágítású, sokkoló fényerejű moitorral rukkol elő. Itt a Samsung Odyssey Neo G8.

Kezdődik a világ legnagyobb tech kiállítása, a Las Vegas-i CES, és már szivárognak az újdonságok. A Samsung például bejelentette, hogy az idei évben elképesztő monitorokkal lép színre többek között. A cég ugyanis előrukkolt az Odyssey Neo G8 nevű termékkel, amely a világ első 4K felbontású, 240 Hz-es képfrissítési rátát produkáló ilyen készüléke.


SSSamsung Odyssey Neo G8

A válaszidő is kifogástalan, 1 ms, és a bemeneti késleltetés terén is nagyon jól teljesít a modell, ezek pedig mind olyan tulajdonságok, amelyek a játékosok számára kiemelten fontosak. Azaz az Odyssey Neo G8 egy ízig-vérig gamer monitor, de az eszköz nem csak náluk válhat be. A hatalmas felbontás mellé ugyanis remek betekintési szög, kiváló mozgásvisszaadás, és óriási, 2000 nites fényerő társul, ami a HDR effektet nagyon látványossá teszi. Ez a MiniLED háttérvilágítási eljárásnak köszönhető, amelynél minden korábbinál több fénykibocsátó diódát pakolnak egy termékbe.

A Samsung Odyssey Neo G8 hasonlóan az elődeihez, ívelt készülékházú, úgy, hogy a hajlítás mértéke 1000R, ami azt jelenti, hogy olyan, mintha egy 1000 mm sugarú körből vágták volna ki. A termék megkapta a CoreSync Lightning technológiát, amelynél a hátlapra épített LED-ek fénye dinamikusan változik a tartalomtól függően. Ez az eljárás pedig így egy állandóan változó fényglóriát teremt a képernyő köré.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?