Új technológiával lesznek igazán ütősek a Samsung Lifestyle televíziói

A Samsung 2022-es Lifestyle TV készülékei is megkapják az új Matt szűrőt, amely csökkenti a tükröződést, a fényvisszaverődést, és a felületen kevésbé látszanak az ujjlenyomatok. 

A Samsung Lifestyle készülékei már eddig is nagy sikernek örvendtek világszerte (a képkeretre emlékeztető The Frame televízióból egymilliónál is több darab kelt el 2021-ben), és úgy tűnik, idén is újabb, továbbfejlesztett készülékekkel bővül a népszerű TV-porfólió. Többek között a The Frame, a The Sero és a The Serif is megkapja az új Matt szűrőt, amely három tanúsítványt is elnyert az UL (Underwriter Laboratories) hitelesítőintézettől a tükröződésmentes megjelenítésért.


A The Frame a tükröződésmentes paneltechnológiának köszönhetően a múzeumi látogatáshoz hasonló valósághű élményt nyújt, továbbá a szűrőnek hála kevésbé látszanak az ujjlenyomatok és a szennyeződések a készüléken, így a felhasználók szinte mindig tökéletes állapotban élvezhetik kedvenc műremekeiket. A The Frame 32 colos és 85 colos közötti méretekben kapható.

samsung lifestyle 2022
The Frame (Fotó: Samsung)

A The Serif kerete remekül illeszkedik a képernyő Matt szűrőjéhez, ezzel még magasabb szintre elemelve a jól ismert dizájnt, amely kiválóan passzol szinte minden helyiség berendezéséhez. A 65 colos változat érkezésével a The Serif mostantól 43 és 65 colos közötti méretekben érhető el.

samsung lifestyle 2022
The Serif (Fotó: Samsung)

A The Sero2 új, Matt szűrőjével függőleges és vízszintes nézetben is kimagasló élményt ígér a felhasználóknak, ráadásul az új, függőleges módban is elérhető Osztott képernyő funkció új szintre emeli a multitaskingot: a felhasználók egyszerre követhetnek két különböző tartalmat a képernyő alsó és felső részén, vagy böngészhetnek az interneten miközben kedvenc műsorukat nézik. A The Sero televízió egyelőre nem érhető el Magyarországon.

The Sero (Fotó: Samsung)

A Samsung továbbfejlesztett LifeStyle televízió az idei, január 5–8. között megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show (röviden CES) kiállításon lesznek először láthatók. A Las Vegas-i székhelyű rendezvény a világ legnagyobb technológia kiállítása, ahol évről évről nagyvállalatok és startuppok tucatjai mutatják be a világ legfontosabb kihívásaira kínált megoldásaikat.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?