Kamerát építettek az ultravékony okos monitorba

Megérkezett a tavaly debütált Samsung Smart monitorcsalád következő tagja: az ultravékony kialakítású Smart Monitor M8 az előző modellnél mintegy 75 százalékkal keskenyebb, és szinte minden dokumentumot, fotót és videót tökéletes minőségben képes megjeleníteni. 

A dél-koreai gyártó bejelentette monitorkínálatának legújabb modelljeit, amelyek a most induló Consumer Electronics Show-n (CES) mutatkoznak be hivatalosan. Az új Odyssey Quantum Mini LED és a Nagyfelbontású S8 Monitor mellett érkezik a 2021-ben bemutatott Smart monitorcsalád legújabb tagja, a 11,4 mm-es Smart Monitor M8, amely 99 százalékos sRGB színskálával, 1,07 milliárd színnel, 400 nites fényerővel rendelkezik.


A kifejezetten az otthonról dolgok számára készített monitort kamerával is felszerelte a gyártó, amely mágneses kialakítással csatlakozik a kijelző tetejéhez. A beépített Videóhívás alkalmazás támogatja a legnépszerűbb appokat, mint például a Google Duót,  a 65 wattos töltést lehetővé tevő USB Type-C portnak köszönhetőn pedig többfunkciós munkaállomásként is használható a Samsung monitor.

Smart Monitor M8
Fotó: Samsung

Közvetlenül a monitorba beépítve elérhetők az okostévé alkalmazások és a hatékony munkát segítő appok, amelyekkel könnyebben és gyorsabban elvégezhetők a napi teendők. A monitor továbbá SmartThings vezérlőközpontként is szolgálhat, amellyel a háztartási gépeket és más kompatibilis elektronikai eszközöket tudjuk irányítani.

Árat egyelőre nem közölt a gyártó, és jelenleg arról sincs információ, hogy a Smart Monitor M8 mikor kerül a magyar piacra.

[sc name=”facebook” ][/sc] 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?