Mit jelent az, hogy szupertiszta lencsét kap a Samsung Galaxy S22 Ultra?

A napokban kiszivárgott, hogy SuperClear, azaz szupertiszta lencsét kap a Samsung Galaxy S22 Ultra. Most elmondjuk, hogy ez mit jelent. 

Nemrég előkerült a Samsung Galaxy S22 Ultra hivatalosnak mondott specifikációs listája, ezen pedig az is szerepelt, hogy a 108 megapixeles főkamera szupertiszta lencsét kap. Sajnos ennek a leírása nem szerepelt a közzétett anyagokban, de igazából nem túl nagy rejtély, hogy miről van szó.


A szóban forgó lencsék kevesebb tükröződést engednek a képben megjelenni, továbbá több részlet rögzítését teszik lehetővé a szenzornak. Nagyon hasonló megoldásról lehet szó, mint a Zeiss T* lencsék bevonata, ezt a Sony és a Vivo is alkalmazta már a prémium mezőnyben.

A képernyőkép egyébként elárulta azt is, hogy milyen színekben lesz elérhető a Galaxy S22 Ultra: fekete, fehér, zöld és vörös árnyalatokban jön majd a boltokba.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: OnLeaks, xeetechcare

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?