Elrontotta az Apple az iOS 15.4-et?

Egyes felhasználóknál az akkumulátor idő előtti merülését okozza az új rendszer. 

Az Apple az elmúlt napokban indította útjára az iOS 15.4 mobil operációs rendszerét az iPhone okostelefonjaira. A frissítés legnagyobb újdonságát az jelenti, hogy a mobil már maszk viselése közben is feloldható Face ID segítségével. Ez elsősorban azoknak segítség, akik nem vásároltak Apple Watch okosórát. Tény ugyanakkor, hogy az új Face ID csak az iPhone 12 és az iPhone 13 szériás modellekkel működik.


A korlátozott funkcióknál azonban nagyobb gondot jelent, hogy sokak számára váratlanul gyorsan merülő akkumulátorhoz vezetett az új iOS. Van, akinél fél nap alatt lemerül az iPhone 13 Pro Max, másnál egy iPhone 11 24 óra alatt, 2 óra használattal veszíti el töltöttsége 80 százalékát.

Mennek a találgatások, hogy mi ezeknek a hibáknak az oka, de az borítékolható, hogy nem a hibajavítások és nem is a ProMotion képfrissítéssel kapcsolatosak (elvégre ezt eleve csak az iPhone 13 Pro modellek kínálják). Remélhetőleg hamarosan megoldódik a helyzet.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Apple, Screenrant

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?