A rövidfilmben a Stranger Things ihlette téma szolgál háttérként a Samsung Galaxy S22 Ultra erőteljes Nightography, éjszakai felvételek funkciójának bemutatásához.

A Make STRANGER Nights Epic, Vigyél fényt a sötétségbe című rövidfilmben egy fiatal lány a Samsung Galaxy S22 Ultra készülékét a hátsó zsebébe teszi, miközben átbiciklizik a barátnőjéhez a Stranger Things negyedik évadának sorozatnéző bulijára. Útja során véletlenül bekapcsol a videója, és felvételt készít arról, hogy mi lopakodik utána az Upside Downban. Az összes álló felvételt a Samsung Galaxy S22 Ultra készülékkel rögzítették.

A Samsung egyébként még évekkel ezelőtt kötött megállapodást a Netflixszel, melynek keretében már számos, a streaming platform legnépszerűbb sorozatait bemutató egyedi kampányt készítettek. Januárban például az Emily Párizsban második évadának bemutatására indult közös kampány, amelynek keretében a rajongók „megfordíthatták a forgatókönyvet”, és a Samsung Galaxy Z Flip 5G segítségével saját animált plakátjuk főszereplőjévé válhattak. Februárban pedig a Galaxy S22 sorozat leleplezésére a Samsung és a Netflix megalkotta a Bridgerton sorozat által inspirált rövidfilmjét, amelyben feltalálók próbálják meg elnyerni Bridgerton Charlotte királynőjének figyelmét.

A Stranger Things 4. évadásnak második felvonása július 1-jén debütál a Netflixen, a minap végre megérkezett hozzá az első, teljes értékű előzetes is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!