urbanista napelemes fülhallgató
Fotó: Urbanista

A vezeték nélküli napelemes fejhallgató után megérkezett az Urbanista napfénnyel működő vezeték nélküli fülhallgatója is. 

Tovább bővíti napelemes kollekcióját az Urbanista: a tavaly bemutatott Los Angeles nevű fejhallhallgató után egy szintén napelemmel működő fülhallgatót dob piacra a vállalat, amelyet az Exeger által gyártott ún. Powerfoyle nevű anyaggal vonnak be. Apró mérete miatt ezúttal nem magába a termékbe kerültek napelemekek, hanem a hordozóként és töltőként egyaránt funkcionáló tok kapta meg a Powerfoyle bevonatot. Ez pedig nem kicsit problémás, ugyanis a tokot elsősorban a zsebünkben vagy a táskánkban hordjuk, így alap esetben jóval kevesebb napfény éri, mint például magát a fülhallgatót.

Az Urbanista Phoenix papíron 8 órányi folyamatos használatot biztosít, a töltőtokkal együtt pedig körülbelül 32 órával lehet számolni. A Los Angeles fejhallgatóhoz hasonlóan a Phoenix töltöttségi szintje is nyomon követhető az Urbanista alkalmazásában, ahol lehetőségünk van az eszköz testreszabására is.

urbanista napelemes fülhallgató
Fotó: Urbanista

A fülhallgató egyébként Bluetooth 5.2 támogatással rendelkezik, IPX4 besorolást kapott, és természetesen egy USB-C porttal is felszerelték, abban az esetben, ha nem lenne elegendő napfény a feltöltéséhez. A fülhallgató aktív zajszűrésre és Transparency módra is képes, ami azt jelenti, hogy átengedi a külső hangokat, így hallani fogjuk a forgalom zaját, vagy ha valaki beszél hozzánk, anélkül, hogy le kellene állítanunk a zenét.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!