Őrületes baki: egy amerikai Teslát irányított valaki Európából

Nyitogatta a garázst, a csomagtartót, kapcsolgatta a klímát. De nála semmi nem történt, egy amerikai teslásnál viszont minden. 

A Tesla felcserélte egy amerikai és egy európai Model 3 VIN-számait, mindez pedig botrányos történésekhez vezetett: egy európai tulajdonos nem értette, miért nem nyílik a garázs, a csomagtartó, miért nem reagál a klíma. Ráadásul folyamatosan nyomogatta ezeket a funkciókat, de semmi hatásuk nem volt. Közben pedig egy amerikai tulajdonos autóját irányította, aki szintén nem értette, miért kelt önálló életre az autója.


A cég ügyfélszolgálata szerint az egyik dolgozójuk hibásan adta meg a VIN-számot, tulajdonosváltáskor egy másik járműhöz társította azt. Nyomozást ígértek neki az ügy kapcsán, egyelőre csak az biztos, hogy amikor valaki egy használt Model 3-at vett Európában, akkor egy amerikai Model 3 VIN-számát regisztrálták az autójához.

Mindez persze magyarázza, hogy az európai tulajdonos miért nyomogatta annyit a gombokat.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?