Megérkezett a Topping E70, az új DAC herceg

A Topping az E70-es modellel egy nagy teljesítményű DAC-ot kínál amely gazdag és pontos hangvisszaadást képes nyújtani, olyan intelligens és praktikus funkciókkal kombinálva, mint a Bluetooth 5.1, a 12V-os trigger vagy az adaptálható kimeneti szint.

Szuper hangreprodukciós képesség ultraalacsony torzítással

Az E70 az ESS SABRE zászlóshajó DAC ES9028PRO chipre épülő digitális-analóg átalakító fokozatot építettek be, ami 32 bites, 8 csatornás HyperStream II architektúrával rendelkezik. Az E70 rendszerében viszont 4-4 csatorna párhuzamosan, egy csatornaként van összekötve, így egyszerre érhető el nagy teljesítmény és kiváló hangminőség.


Vadonatúj I/V átalakítás

A jobb minőségű hangvisszaadás érdekében a gyártó mérnőkei vadonatúj I/V konverziós áramkört terveztek a készülékhez. Az egyedi áramköri kialakítás alacsonyabb torzítást és alacsonyabb zajt biztosít, miközben kevesebb helyet foglal.

Bluetooth 5.1

A Qualcomm QCC5125 Bluetooth 5.1 vevőchippel felszerelt DAC lehetővé teszi, hogy távolról, közvetlenül okostelefonról vagy táblagépről streamelje zenéjét. Támogatja a nagy felbontású aptX, aptX HD, aptX Adaptive és LDAC átviteli kodekeket is, garantálva a kiváló minőségű lejátszást Bluetooth-on keresztül.

Topping E70

Az E70-es tehát egy igazi svájcibicska, mégpedig az erősebb, masszívabb igénybevételre gyártott fajtából. Az ára viszont nem igazán tükrözi ezt a tudást, ugyanis jelenleg 161990 forintért vehető meg a Muzix Audio-nál.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?