A maga pokoli módján gyönyörű ez a drónfelvétel

Több drónfelvétel is készült már aktív vulkánról, ám ilyen látványos talán még sosem. Már amennyiben nem egy jól sikerült hamisítványról van szó. 

Iurie Belegurschi izlandi fotós január közepén töltött fel egy kifejezetten figyelemreméltó felvételt a Facebookra, amelyen egy aktív vulkán krátere látható, amely folyamatosan ontja magából a lávát. Hogy pontosan melyik tűzhányóról van szó, nem derül ki a posztból, ám a szigetországban nagyjából 130 vulkán található, így a fotósnak bőven van miből válogatnia a látványos felvételekhez.


Hogy a drón túlélte-e a nem mindennapi bevetést, nem tudni, ám igen valószínű, hogy nem úszta meg sértetlenül a kalandot – ha tippelnünk kellene, szerintünk úgy megolvadt a hőtől, hogy használhatatlanná vált.

A látványos felvétel eredetiségében egyébként nem mindenki biztos, egyes kommentelők szerint csak egy jól sikerült animációról van szó.

https://www.facebook.com/IurieBelegurschiPhotography/videos/flying-my-drone-inside-an-active-volcano-crater-in-iceland-want-to-see-what-happ/469225502090370/

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?