Komoly Samsung Akció: A cég keményen megtámogatja az új Galaxy S23 széria bevezetését

Duplázott tárolókapacitás, és ingyenes készülékfelújítás a vállalat speciális ajánlatában. Király Samsung akció, de már nem tart sokáig. 

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Samsung bemutatta a Galaxy S23 családba tartozó csúcskategóriás új okostelefonjait. A termékek értékesítését megkezdték itthon, és a vállalat érezhetően meg akarja tolni az új termékek szekerét. Komoly akciókat jelentettek be már igen korán, amelyek akár a vásárlási döntést is befolyásolhatják.samsung akció


A Dupla tárhely program keretein belül Galaxy S23, S23+ vagy S23 Ultra előrendelése esetén a konszern kétszer akkora tárolókapacitást ad, mint amit a vevő eredetileg kiválasztott volna.samsung akció

A Regalaxy program pedig kifejezetten érdekesnek tűnik: Az említett készülékek előrendelése esetén a régebbi típusú, S10, S20, S21, S22 vagy Note 20 mobilokat a vállalat ingyenesen felújítja. Az új Samsung akció február 16-ig tart, szóval aki új modell vásárlásán töri a fejét, annak érdemes sietnie.

Samsung akció részletek: ITT

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?