Nyereményjáték: A Commodore korszak retró síelős játékával lehet szuper telefont nyerni!

Pixelsíelővel kell pixelszíveket gyűjteni, de a főnyeremény egy Fold és egy Flip telefon. Ráadásul az egész nyereményjáték ingyenes. 

A Samsung egy nyereményjáték keretében megidézte a hősi napokat, amikor a Commodore gépek uralták a világot. Pixelgrafikás síelő játékot készítettek, amiben szívecskéket kell gyűjteni, aki pedig a végén szerencsével jár, az Valentín napra meglepheti magát vagy feleségét/férjét/szeretőjét/imádottját/boltost-akinek-eladja egy szuper telefonnal.samsung nyereményjáték


Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a Samsung Members rendszerbe, és nekivágni. Maga a Pixelsí játék nem különösebben komplex, jobbra-balra kell húzogatni az ujjat a telefon érintőképernyőjén, kerülgetni az akadályokat, gyűjtögetni a szíveket.
Minden nap annyi pontot kap az ember, ahány szívet a legjobb menetében összegyűjtött. Viszont egyáltalán nem könnyű, rendesen meg lehet vele izzadni, úgyhogy aki ügyes, vagy kitartó az jelentősen tudja növelni az esélyeit.samsung nyereményjáték

Február 14-én összesítik az eredményeket, és február 15-én ki is derül, hogy ki nyeri a Samsung Galaxy Z Fold4 és Samsung Galaxy Z Flip4 telefonokat. A cég a nyereményhez hozzácsapott még egy wellness nyaralást is, egy ötcsillagos szállodában, de a teló mellett az tényleg csak a hab a tortán.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?