Jönnek a napelemes Philips cuccok!

A svéd „mélytechnológiai” startup, az Exeger partnerségre lépett a Philips márkanevet birtokló TP Visionnel, hogy integrálják a vállalat úttörő napelem-technológiáját a Philips termékekbe. 

A fenntartható jövő egyik alappillére a megújuló energia, ezért a klímaváltozást a szívükön viselő személyek egyre gyakrabban keresik a napelemmel működő elektronika kütyüket. A TP Vision felismerte ezt, és együttműködést kötött a Exegerrel, hogy napelem-technológiával szereljék fel a Philips termékeket, amelyek így fényből nyernék a működéshez szükséges energiát.


Mint írják, az Exeger Powerfoyle névre keresztelt technológiája tiszta, végtelen energiát biztosít, amellyel fenntarthatóbbá tehetők az elektronikai termékek. A speciális napelemek a fény minden formáját képesek felhasználni, beltéri mesterséges fényt és kültéri napfényt egyaránt.

A Powerfoyle másik előnye, hogy teljes mértékben testre szabható: rugalmas, és szinte bármilyen formában, több mint száz különböző mintával és textúrával előállítható, ami lehetővé teszi a márkák számára, hogy úgy integrálják az Exeger technológiáját, hogy közben képesek megtartani a rájuk jellemző szín- és formavilágot. A cég elmondása szerint a speciális napelemeket két svédországi gyárban gyártják 100 százalékban megújuló energia felhasználásával, a gyártás során pedig egyáltalán nem keletkeznek mérgező anyagok.

A Exeger napelemes technológiája köszön vissza egyébként az Urbanista vezeték nélküli napelemes fejhallgatójában és a fülhallgatójában is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?