Xiaomi 14: kőbe lett vésve a bemutató dátuma

Aki toporogva várja már, hogy láthassa a Xiaomi 14 család tagjait, annak aludni kell még párat. 

Kezdjük rögtön a lényeggel: a Xiaomi 14-es február 25-én mutatkozik be globálisan. Arról viszont nem tudni, hogy a teljes családot megmutatja-e a gyártó, vagy esetleg valamelyik darabja a háttérben marad. Az eredetileg októberben Kínában bemutatott Xiaomi 14 és 14 Pro a gyártó eddigi legfejlettebb okostelefonjaiként mutatkoztak be. A Snapdragon 8 Gen 3 által hajtott készülékek lenyűgöző specifikációkkal büszkélkedhetnek, beleértve a kivételes kijelzőket, a karcsú formatervet és a csúcstechnológiát képviselő kamerákat.


xiaomi 14 pro
Kép: Phone Arena

A pletykák szerint az Ultra érezhetően többet nyújt majd, mint a Pro, különösen kamera terén. A spekulációk arra utalnak, hogy a fő kamerán változó rekeszértéket használnak, és négy hátlapi kamerából álló robusztus elrendezéssel találkozhatunk majd. Állítólag a fő kamera a Sony LYT-900 kameraérzékelővel lesz felszerelve. Ami még figyelemreméltóbb, hogy ezek az okostelefonok rendkívül versenyképes árcédulával érkeznek. Kínában a Xiaomi 14 már 550 dollárért kapható, a Xiaomi 14 Pro pedig 700 dollár körüli áron. Érdemes megjegyezni, hogy ezeket az árakat valószínűleg a nemzetközi piacra igazítják, így várhatóan a kínai vállalat készülékei más országokban valamivel drágábbak lesznek.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?