Galaxy S24: úgy hasít a csúcsmobil, hogy a Samsung újragondolta a számait

Jelenleg úgy néz ki, eléggé bejött a Galaxy S24 család a vásárlóknak, így aztán a gyártó is módosította a prognózisát. 

A Samsung korábban úgy volt vele, hogy a Galaxy S24 család tagjaiból az első negyedévben 12 millió fog elkelni, de a három készülékes idei formáció tagjait olyan szépen veszik, hogy ezt a számot 13 millióra emelte. Némi árnyékot vethet minderre az, hogy több panasz is érkezett a kamera és a kijelző teljesítményére, ami egyébként pozitív hatással lehet az árakra, hiszen ha csökken az érdeklődés, talán azok is lefelé indulnak.


galaxy s24
Kép: Forbes

Ezzel szemben a tavalyi Galaxy S23, S23 Plus és S23 Ultra összesített eladásai a kereskedelmi forgalomba kerülés első kilenc hónapjában alig több mint 25 millió darabot értek el, ezt a számot viszonylag könnyen megugorja majd a Galaxy S24 trió, de valószínűleg nem sokkal. Így nem kérdés, hogy az iPhone 15 család le fogja nyomni, mert tőle 150 milliós számot vár az Apple 12 hónap alatt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?