Szép kis összeg ütheti a markodat a Lenovo e-sport versenyén

2024 februárjában újra kezdetét veszi a Lenovo Legion Legends e-sport bajnokság: a döntőkbe jutott csapatok összesen 5 millió forint értékű utalványokkal lesznek gazdagabbak.

A kínai tech cég 2022-ben a Gamerlanddel együttműködésben rendezte meg első bajnokságát, kizárólag magyar játékosok részére. A versenysorozat nagy sikerének köszönhetően az idei Lenovo Legion Legends minden tekintetben szintet lép, és még szélesebb körben kínál izgalmas programokat az e-sport szerelmeseinek egész évben.  Az idei bajnokság játékai a Counter-Strike 2, a Valorant, a Rocket League, a League of Legends, és a Rainbow Six Siege lesznek.


lenovo e-sport verseny
Fotó: Lenovo

A korábbi versenyhez hasonlóan a játékosok egy online selejtezőben csapnak össze, majd a verseny az adott hónap végén egy offline döntőben dől el, ahol már minden résztvevő csapat biztosan nyereménnyel távozik! A bajnokságot az 5 millió forint értékű összdíjazás teszi még izgalmasabbá: a győztes csapat tagjai fejenként 50 ezer, a második helyezettek fejenként 20 ezer, a harmadik és negyedik helyezett csapatok fejenként 10-10 ezer forint értékű utalványt vihetnek haza, a további döntőbe jutott versenyzők pedig fejenként 5-5 ezer forint értékű utalványt zsákmányolhatnak.  A nevezés minden versenyre ingyenes, de a szervezők izgalmas programokat és nyereményeket garantálnak azoknak is, akik csak nézőként kísérik figyelemmel az év leghosszabb hazai e-sport versenysorozatát. A februártól júniusig tartó tavaszi sorozatot követően a jelentkezők az őszi időszakban, augusztustól decemberig is megmérettethetik magukat

lenovo e-sport verseny
Fotó: Lenovo

Az offline döntőt a Gamerlandben rendezik, melyre a belépés ingyenes, és a résztvevők az egyes játékok elhivatott képviselőivel is találkozhatnak, valamint 1v1 mérkőzésekben is össze is csaphatnak velük. A kihívók olyan népszerű játékosokkal mérkőzhetnek meg, mint például a Counter-Strike hazai legendája, Kodiak, és a LoL-játékosközösség kiemelkedő alakja, Blackii. A rendezvényeken a résztvevők kipróbálhatják a Lenovo gaming termékcsaládjának újdonságait, többek között a kezdő játékosok számára kialakított LOQ gamer laptopokat, illetve az innovatív kézikonzolt, a Legion Go-t is – utóbbiról itt írtunk bővebben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?