Ez várható a Samsung új prémium táblagépétől

A Samsung Galaxy S6 táblagép az infók szerint a legújabb Snapdragon lapkára építkezik, kijelzőbe integrált ujjlenyomat érzékelővel, megújított S-Pen támogatással és nagy tároló kapacitással rendelkezik.

A Samsung a jelek szerint makacsul kitart a táblagépek mellett. A társaság a közelmúltban jelentette be egyik olcsóbb modelljét, ezúttal pedig a prémium kategóriát kívánja megerősíteni. A Galaxy S4 örökösének szánt újdonság hardveresen és szolgáltatások tekintetében is a felsőházban játszik majd, ez lehet az első kijelzőbe integrált azonosítóval és dupla hátlapi kamerával szerelt táblagép.


https://youtu.be/MT3-Q7BzcQk

A készülék a nem hivatalos adatok szerint 10,5 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel, 6 GB operatív memóriával és 128/256 GB belső tárhellyel rendelkezik. A Snapdragon 855 lapkát dolgoztató eszköz hátoldalára, vertikálisan elhelyezett kamerapáros kerül, ami alatt az S-Pen töltésére szolgáló horony található. Az újdonság pontos specifikációja egyelőre nem ismert, de a DeX kompatibilitás és a Bixby integráció biztosnak tűnik. A Samsung Galaxy S6 táblagép hivatalos bemutatója várhatóan augusztus első hetében lesz.

Képek: sammobile

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?