Moduláris, személyre szabható konyhai gépeket mutat be a Samsung Berlinben

A Samsung új elképzelésekkel áll elő a modern konyhák vonatkozásában. A gépek egy része beépíthető, másik része pedig szabadon álló megoldás lesz.

A BESPOKE modellek ugyan nem beépíthetők, mégis tökéletesen belesimulnak a modern konyhák összképébe. A moduláris dizájnnal készült hűtők 8 különböző típusa lesz majd kapható, 1-től egészen 4 ajtós kialakításig. Az ajtók 3 különböző anyagból, és összesen 9 színben lesznek majd megvásárolhatók, ami igen bőséges választékot jelent. Ráadásul nem csak a külső megjelenést lehet így igazán tökéletesen a konyhához passzítani, hanem a belső kialakítás is teljesen személyre szabható.


Kép: Samsung

A dél-koreai vállalat emellett 2020-ra egy prémium beépíthető termékcsaládot is tervez, kifejezetten az európai piacra. Ennek első tagja a Dual Cook Steam sütő, amely a texturált felületek mellett egy dizájn szempontból is újszerű kezelőfelülettel készül majd. A sütő belső része osztott lesz, így akár arra is lehetőséget biztosít, hogy az egyik rekeszben légkeveréssel, a másikban pedig gőzzel készülhessen el egy-egy fogás, teljesen egyszerre.

A Samsung beépíthető konyhai gépeket tartalmazó prémium termékcsaládja különösen fontos a vállalat európai piacain, mivel úgy látják, hogy az itteni vásárlók inkább ezt a megoldást preferálják a szabadon álló gépekkel szemben. Ezzel párhuzamosan azonban az is kiemelkedő fontossággal bír, hogy a gépeik megjelenése tükrözze a család identitását és személyes ízlését.

A Samsung újdonságait szeptember 6. és 11. között élőben is megtekinthetik az érdeklődők – ehhez csupán Berlinig, az idei IFA-ra kell elmenniük majd, ahova kedvezményes szakmai belépők augusztus végéig válthatók!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?