A Galaxy S20 menő funkcióival frissül az S10 és a Note10

A legújabb frissítés az idén bemutatott Galaxy S20 funkciói közül hoz el rengeteget a Samsung tavalyi modelljeibe is – többek között az Okos felvétel is rendelkezésre áll majd az S10, vagy Note10 készülékekkel rendelkezők számára.

Az aktuális szoftverfrissítéssel az elérhető legfejlettebb Galaxy fényképező- és videórögzítő funkciók érkeznek meg a Galaxy S10 és Note10 mobilokra.


Továbbfejlesztett Fotó- és Videó lehetőségek

Az Okos felvétel nevű funkció többféle fotót és videórészletet készít egyszerre a kamerarendszerrel, majd ezekből a legjobbakat emeli ki a felhasználóknak, akik így egyszerre élhetik át és örökíthetik meg a pillanat teljességét a beépített MI technológiának köszönhetően.

Ráadásként az S10 mobilokon a továbbfejlesztett Éjszakai Móddal és a Lite kivételével az összes Note10 készülére is megérkező Éjszakai Hyperlapse felvételekkel még a sötét jelenetek is életre kelnek, így gyenge fényviszonyok között is színpompás felvételek készíthetők.

Custom filter funkció frissítés utánA frissítés részeként Custom Filter is érkezik: ez a funkció a kedvelt képek színei és stílusa alapján alkot meg egy többször használható szűrőt, amely később bármelyik képre alkalmazható lesz.

A frissítés azoknak is sokat számíthat, akik inkább videókban utaznak, hiszen ezentúl még több szerkesztési lehetőség közül választhatnak Professzionális videó funkcióval. Ezek között van például az ISO beállítása, a záridő módosítása és az expozíció szerkesztése is, valamint az, hogy felvétel közben is lehet váltani az elő- és hátlapi kamerák között.

A galéria intelligensebbé, a tartalommegosztás pedig egyszerűbbé válik

Az MI technológiának köszönhetően a Clean Gallery funkció bekapcsolásával a Galéria automatikusan csoportosítja a hasonló témájú képeket, hogy a különböző tartalmak jobban átláthatók legyenek. Ez a funkció naponta 100 képig érhető el, ami azért elég tág mozgásteret biztosít. Az egyes csoportokat ezután lehetőség van a kedvenc képekkel megjelölni. A képek böngészése közben bármelyik fotó kinagyítható és szükség esetén méretre igazítható a bal felső sarokban található Quick Crop gomb segítségével.

Quick Crop

Nem csak a rendszerezés, a megosztás is egyszerűbbé válik – ehhez csak be kell kapcsolni a Quick Share/Music Share funkciót. Így egyszerre akár több közeli készülékkel is megoszthatók a fotók, videók, vagy más nagyméretű fájlok, zene megosztása esetén pedig már nem kell megszakítani a létező Bluetooth kapcsolatot a hangszóróval azért, hogy valaki más is lejátszhassa zenéjét az eszközön.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?