Minden kiderült az olcsóbb Samsung Galaxy S20 FE mobilról

Evan Blass még egy infografikát is előásott a szeptember 23-i bemutató előtt, egy szlovák szolgáltató pedig az árat árulta el véletlenül. 

Egyre közeledik az olcsóbb Galaxy S20, vagyis a Galaxy S20 FE (Fan Edition). Erről rengeteg szivárgás volt már, és a Samsung szeptember 23-i Unpacked rendezvényének logója konkrét célzás, hogy erről a modellről rántják le a leplet. Evan Blass azért a bemutató előtt egy olyan infografikát közölt le a mobilról, ami nem csak az összes eddigi képet erősíti meg, hanem a specifikációkat is.


Ezek alapján 6,5 hüvelykes, lapos, 120 Hz-es Super AMOLED-kijelzőt kapunk, a 4G-s modellben Exynos 990-nel, az 5G-s kiadásban Snapdragon 865-tel. A hátlapra 12, 12 és 8 megapixeles kamerák kerülnek, normál, ultraszéles és 3x-os zoomos kiadásban. A mobil IP68-as vízvédettségű, 4500 mAh-s akkumulátora lesz, hat színben jön és 700 euróba kerül majd.

Fotó: Evan Blass

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?