Idén már egész olcsón is lehet Samsung QLED tévét venni

2021-ben a 43 inches Q60A lesz a legkedvezőbb árú Samsung QLED televízió. Kijöttek az amerikai árak, láthatjuk, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.

A kvantumpontos technológiára épülő QLED tévék jelentős előrelépést jelentenek a hagyományos LED LCD modellekhez képest. A néhány évvel ezelőtt, mikor bemutatkozott az eljárás, az ilyen televíziók még nagyon drágák voltak, ám az áruk folyamatosan, évről-évre csökkent. Ma pedig már ott tartunk, hogy kvantumpontos tévét kifejezetten baráti áron meg lehet majd venni.


Samsung QLED ár

Kiderült ugyanis, hogy mennyibe fognak kerülni az idei Samsung QLED tévék az Egyesült Államokban, ami jó alapul szolgálhat arra, hogy mire is számíthatunk itthon. Ennek értelmében 2021-ben a legkedvezőbb árú kvantumpontos Samsung tv a Q60A lesz, amelynek legkisebb, 43 inches változata 550 dollárba kerül majd. Ez pedig bárhogy nézzük, 160 000 forint, és ez már teljesen baráti összeg.

E készülék természetesen 4K felbontású, HDR támogatású, és a kvantumpontos panel miatt az átlag tévékhez képest lényegesen jobb a fényereje, színtérlefedettsége és színpontossága is.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?