Megint kikerült a netre egy felvétel, amelyen állítólag egy UFO látható

Ismét kiszivárgott egy amerikai haditengerészet által készített felvétel, amelyen állítólag egy UFO látható. 

Az elmúlt hónapokban egyre több olyan felvétel bukkant fel az interneten, amelyen egy azonosítatlan tárgy szeli át az eget. A legutóbbi nagy port kavar felvételt Jeremy Corbell oknyomozó dokumentumfilmes szivárogtatta ki még áprilisban, és most nagyon úgy néz ki, hogy egy újabb videó is napvilágot látott a különc filmesnek hála.


A legújabb UFO-felvétel az áprilisi videóhoz hasonlóan az amerikai haditengerészet tulajdonából származik. Ezúttal a USS Omaha hajó 2019-ben készített felvétele bukkant elő, amelyen egy minden eddiginél különlegesebb tárgy észlelhető. A fekete-fehér felvételen jól látható, hogy a titokzatos jármű óriási sebességgel közeledik feléjük, majd lassan elkezd az óceán felé ereszkedni, végül pedig eltűnik a mélyben.

Jelenleg úgy tudni, hogy semmiféle roncs nem került elő azon az óceáni partszakaszon, ahol az említett gép elmerült, pedig Corbell szerint még egy tengeralattjárót is bevetettek a rejtélyes jármű megtalálására. A filmes többször is nyilatkozott már a témával kapcsolatban, szerinte a legújabb felvétel azt bizonyítja, hogy nemcsak a levegőben, de a vízben is képesek feltalálni magukat az idegenek. Az anomáliákra persze sok egyéb magyarázat is létezik, többek között az sem kizárt, hogy egy külföldi ország fegyverkísérleti projektjét észlelték az amerikai tengerészek.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?