Már rajzfilmekben is utazik a Razer

A fenntartó környezetre, a környezetvédelemre fókuszál a Razer a saját rajzfilmsorozatában. 

Mostanában egyre több hajmeresztő húzása van a Razernek, nem elégszik meg a PC-s kiegészítőkkel. Próbálkozott például bankkártyával, most pedig betört a rajzfilmek világába, a Sneki Snek figurát használva.


A pilotepizódot már júniusban közzétették, és olyan sikeresnek bizonyult, hogy hat rövidke epizódból egy teljes évadot forgattak. Mindegyik a fenntartható környezetre, a környezetvédelemre koncentrál.

A Razer szerint a mi felelősségünk, hogy gondoskodjunk arról, a fiatalok mindent megkapnak azért, hogy megvédhessék a bolygót, mert ők lesznek azok, akik öröklik azt. Adnunk kell nekik információkat, egyesíteni a közösséget fenntarthatósági törekvésekkel, inspirálni a gamerek következő generációját – fogalmaznak.

Rövidesen újabb öt epizódra lehet számítani Franklin Templeton közreműködésével. A Razer az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a környezetvédelemre, igyekszik sokkal zöldebb lenni, mint a riválisai.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Razer

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?