Kép: Techeblog

Igaz, csak egyetlen estére, de aki „Reszkessetek Betörők” rajongó, annak vélhetően ez az egy éjszaka is feledhetetlen lesz. 

Többen is eltűnődtek már, hogy ugyan mennyit kereshetnek a karácsonykor kötelezően sugározandó „Reszkessetek Betörők” című filmben látható McCallister család szülőtagjai, hogy ekkora házban élnek, és Párizsba repülnek. Nos, erre nem tudunk választ adni, az viszont biztos, hogy az épület egyetlen éjszakára ugyan, de kiadó lesz. Egészen pontosan december 12-én, a foglalás pedig december 7-étől élesedik. Arról nincs konkrét információ, hogy milyen feltételek mentén lehet beköltözni erre az egy estére, az viszont biztos, hogy a szerencsést ugyanaz a környezet fogadja majd, amit a filmben is láttunk már ezerszer.

Az étkezés a leírás szerint szintén igazodik a filmhez, így a gyertyafényes vacsorán Chicago legjobb mikrózott pizzáját kapják a vendégek, de vélhetően a nassolással sem lesz probléma. A legjobb az egészben, hogy az épület bérbeadását intéző Airbnb az így szerzett bevételt a chicagói La Rabida Gyermekkórháznak adományozza. A biztonságról a McCallister Security egyik tagja biztosítja majd, aki gondoskodik a kényelmes ott tartózkodásról, és egyfajta idegenvezetői szerepet is ellát. A bérlők ajándékba kapnak egy LEGO Ideas Home Alone szettet, amit majd odahaza összerakhatnak. Ennek egyébként idehaza közel 100 000 forint az ára, tehát sejthető, hogyha ezt grátisz adják az egyéjszakás bérlőknek, akkor milyen nagyságrend lehet a bérleti díj.

Kép: Techeblog
Kép: Techeblog
Kép: Techeblog
Kép: Techeblog
Kép: Techeblog

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

 

ForrásTecheblog