Rászakadt a világ a GTA VI előzetesére

A GTA VI előzetese olyasfajta hatást váltott ki, mint a Black Friday a tengerentúlon, amikor a vevők egymás testi épségét sem kímélve támadnak a nagy tévéért, vagy a olcsósított PlayStation-ért. 

Bizony régen volt már, hogy a játék ötödik részének előzetese felkerült a YouTube-ra, és azóta 98 millióan látták a 12 éve debütált videót. A Rockstar Games 2012. november 12-én töltötte fel az 1 perc, 24 másodperces anyagot, és nem csoda, hogy a játékosok rá is csaptak azonnal. Igaz, utána még bő 10 hónapot kellett várniuk, hogy maga a kész termék is megérkezzen, és belevethessék magukat Michael, Franklin és a félőrült Trevor felhőtlennek egyáltalán nem mondható kalandjaiba. Most pedig, ahogy arról mi is hírt adtunk, befutott a GTA VI előzetese, ami még alig 18 órája látható, de máris 75 millióan voltak rá kíváncsiak.


A roham teljesen érthető, hiszen még sosem kellett ennyit várni két rész között, hiszen a GTA Online révén kiválóan csörgött a kassza a Rockstarnál, tehát nem igazán kellett kapkodniuk, hogy jöjjön a GTA VI. És nem is siettetik a dolgot, hiszen a jelenlegi infók szerint majd 2025-ben kaphatjuk meg, bár ismerve a kiadó habitusát, késés úgyis lesz. De a korábbi részek által nyújtott élményekből kiindulva, biztos, hogy minden perc várakozás megéri. És csak azért, hogy ne feledjük, honnan is indult a hatalmas karriert befutott sorozat, így nézett ki a Grand Theft Autó első része:

gta vi
Kép: Rockstar INTEL

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?