Slurpee: íme egy magát pohárnak álcázó Tetris-masina

A Slurpee egy limitált példányszámban készült Tetris, aminek tejszínhabkoronás fagyispohár (vagy shake) kinézete van. 

A Tetris akkor született, amikor az idehaza zömében még fekete-fehér tévék simán agyonütöttek volna egy embert, és a postára kellett menni telefonálni. 1984 óta rengeteg idő eltelt, és egy csomóan már nem is tévéznek, a telefon pedig egy halom más funkciót is ellátva, mindenkinek ott van a zsebében. A Tetris viszont nem változott, azóta is örök, népszerűsége töretlen. Ezért gondolhatta azt a 7 – 11, a The Tetris Company, valamint a My Arcade, hogy kiadnak egy limitált kiadású, Slurpee nevezetű kézi játékeszközt, amin a Tetris fut. A világszerte mindössze 20 ezer példányban megjelenő készülék 1,8 hüvelykes LCD kijelzővel, beépített hangszóróval és USB-C porttal rendelkezik.


slurpee
Kép: Techeblog

Működését három darab AAA elemmel vagy USB-C-vel biztosíthatjuk. Kinézetét tekintve abszolút a gyorséttermi láncok desszertfagyijait idézi a pohár alakjával, és a tetején lévő tejszínhab formával. A Slurpee működés közben szivárvány színben világít, kezelőfelülete pedig intuitív, így útközben is azonnal belevághatunk a játékba. A megjelenési dátumról egyelőre nincs hír, de azt viszont lehet tudni, hogy 30 dollárért lehet majd hozzáférni.

slurpee
Kép: Techeblog

Tudjuk, hogy ügyfeleink szenvedélyes játékrajongók, akik egy egészséges adag nosztalgiát is értékelnek – így ez a Tetrisszel való együttműködés tökéletesen illik a képbe. Izgatottan várjuk, hogy e két ikonikus márka rajongóinak egy egyedi, egyedi módon kínáljuk a klasszikus játéktermi játékot, amelyet szeretnek” – mondta Marissa Jarratt, ügyvezető alelnök, marketing- és fenntarthatósági igazgató.

slurpee
Kép: Techeblog

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?