Evolúciós lépés lett az új, extrákkal kitömött Samsung tablet

A Samsung a közelmúltban mutatta be Galaxy Tab S6 táblagépét, amihez egy a hatékony munkavégzést megkönnyítő, újragondolt S-Pen is tartozik.


A két színváltozatban hozzáférhető táblagép 10,5 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kapott, amely erősebb fényben is jól látható és HDR10+ minősítéssel rendelkezik. A készülékhez társítható, billentyűzetként is funkcionáló toknak köszönhetően a táblagép akár asztali gépek helyettesítésére is alkalmas. A továbbfejlesztett S-Pen dedikált helyet kapott. Az eszköz már nem csupán a klasszikus módon (írás vagy rajzolás) használható, ugyanis a gesztus alapú mozdulatok támogatása és a távirányító funkciók révén már inkább multifunkciós vezérlőről beszélhetünk, ami vezeték nélkül is tölthető.

A készülék a gyártó első dupla kamerával szerelt táblagépe, amely ultraszéles látószögű kamerát is visel, így akár minőségi képalkotásra is alkalmas. A Bixby segítségével a társított eszközök hangutasításoknak is eleget tesznek, de akár a SmartThings segítségével is kezelhetők. A hangokat AKG fejlesztésű, Dolby Atmos hangszórók szólaltatják meg, míg a játékosok a mesterséges intelligencia alapú Game Booster funkciónak örülhetnek. A Galaxy Tab S6 védelméről a kijelző alatt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó és a Samsung Knox biztonsági platform gondoskodik.

Képek: Samsung

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?