A gamer perifériáiról és kiegészítőiről ismert Razer gamer szívószálat dobott piacra.

Az utóbbi időben annyira elszaporodtak a gamer jelzővel ellátott, ám funkciójukat tekintve szinte teljesen hagyományos termékek, hogy sokszor már csak legyintünk, ha ilyennel futunk össze. Persze vannak olyan gamer holmik, amelyek nemcsak abban térnek el a hagyományostól, hogy világítanak, hanem valóban hozzátesznek az élményhez, és a játékosok teljesítményét és kényelmét szolgálják.

A világ egyik leghíresebb gamer márkája már több furcsasággal is előrukkolt az évek folyamán, hogy csak párat említsünk: volt már sötétben villogó bankkártyájuk, saját márkás energiaitaluk, sőt még RGB-s gamer maszkjuk is, amelyről éppen a napokban derült ki, hogy sorozatgyártásban is el fog készülni. Legújabban pedig egy szívószálat is villantott a Razer, amelyet húsz dollárért cserébe bárki beszerezhet a gamer műfajban utazó cég hivatalos webshopjából.

razer szívószálat
Fotó: Razer

A többször is használható szívószál rozsdamentes acélból készült és szilikonfejet kapott, így a gyártó szerint teljesen biztonságos az italokhoz. A szívószál összecsukható, mérete 100 mm és 230 mm között mozog, és jár hozzá pluszba egy tok, illetve egy tisztítókefe is. Emellett érdemes megemlíteni, hogy a termék a Go green with Razer projekt keretein belül készült, tehát a szóban forgó szívószál gyártásakor a környezetvédelmi szempontokat is figyelemmel kísérték.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!