Az okos készülékek már otthonunk minden pontján megjelentek

A Samsung egy kedves kis interaktív felületen és egy ehhez készített videóban mutatja be, hogy milyen kényelmes lehet az életünk, ha engedünk a technika hívó szavának és beengedjük otthonunkba a vállalat legújabb okos készülékeit. A videóból kiderül, hogy nem nagyon van ma már olyan része az otthonunknak, ami ne lenne kész egy kis „tuningolásra” a cég okoseszközei által.

A Life Unstoppable: a Meglepetések háza online felületén egy „család” tagjainak életébe tekinthetnek be a felhasználók, miközben a Samsung csatlakoztatható eszközeink ökoszisztémájával is megismerkedhetnek, amely minden helyiségben megmutat valamit a Samsung 2021-es termékkínálatából. Az interaktív megoldásokkal pedig a vendégek, tehát az oldal látogatói valós időben alakíthatják a film történéseit, így különleges élményben lehet részük, amely a technológiai fejlesztések kreatív használatára épül. Mi pedig csak pár mondatban felvázoljuk a lényeget egy kis kedvcsinálónak:


A nappali már ismerős

 Legalábbis annak biztosan, aki rendszeresen olvas minket, hiszen a Samsung szórakoztatóelektronikai termékei nálunk is gyakran vendégeskednek. A család jelen esetben egy esti filmezés apropóján mutatja be a The Premiere projektor és a Q800 Soundbar alkotta otthoni mozi lehetőségeit.

Samsung

Ugyanakkor megjelennek még a ház különböző pontjain további Samsung megjelenítők (jómódú ez a család, na). Olyanok, mint a Neo QLED TV egy Q950 Soundbarral kiegészítve, valamint a The Frame és a The Serif melyek mindegyike valamilyen szempontból különleges és egy picit több, mint egy „egyszerű” tévé.

A konyha is felzárkózik

A videóban több példa is látható arra, hogy a nappali és a dolgozószoba mellett végre a konyha is felzárkózik a csatlakoztatott otthon koncepcióhoz és megjelennek itt a Samsung konyhagépei, mellett a Bespoke hűtőszekrények is, melyek modularitásukkal hoznak új színt a helységbe, vagy például Samsung Bespoke Jet porszívó, ami viszont pont a nem kívánt „színfoltokat” képes hatékonyan eltakarítani a padlóról.

A dolgozószoba mindig is fontos terület volt

A Samsung monitorok itt mindig is kedvelt lakók voltak, nem csak a Odyssey Neo G9 Gaming Monitor, hanem a cég „M” szériás okos monitorai is, amelyek egy monitor és egy smart TV ötvözeteként teszik lehetővé, hogy az otthoni iroda egy pillanat alatt az otthoni kikapcsolódás helyszínévé változhasson a munkaidő leteltével, vagy ha csak szeretnénk egy kis szünetet beiktatni, hogy a napot színesítve növeljük a kreativitásunkat.

És már a gardrób sem érintetlen terület

A szerkesztőségünk egyértelmű kedvence pedig az a Bespoke AirDresser volt, aminek segítségével otthon is kigőzölhetjük a kedvenc ruháinkat (sőt, cipőinket is). Igazából azóta is azon gondolkozunk, hogyan is tudnánk megoldani egy ilyen tesztkészülék beszerzését.

A Life Unstoppable sorozat második kiadása, mert ez már bizony a második rész, a történetmesélésre és a szórakoztatásra épülő interaktív digitális esemény, amely a vicces megvalósítással és a digitális technikák alkalmazásával repíti a nézőket az események középpontjába. A Life Unstoppable: A Meglepetések háza különleges bemutatója 2021. október 18-tól megtekinthető a ezen a weboldalon.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?